ThermoBuzzer

ThermoBuzzer är en kamera som, med hjälp av infraröd värme, mäter om du har stress, obalanser eller inflammationer i kroppen.

Kameran visar, med hjälp av termografi,  skillnader i vår kropps värmemönster och om ett organ har över- eller underfunktion.
Termografi - Vad är det? Allting utstrålar termisk energi till omgivningen i form av osynlig, infraröd strålningsenergi. Infraröd termografi är den teknik som används för att göra det osynliga synligt. Termografi används inom konstruktion, flyg, övervakning, militär och medicin.

ThermoBuzzer registrerar den värmestrålning som kommer från kroppen. Värmestrålningen som fångas upp genom linsen görs sedan om i kameran till en digital färgbild. Färgbilderna läses in till ett dataprogram där tempraturanalyser läggs in. Du får tillgång till dina egna bilder, normalt en pdf-fil som kan skickas till dig. 

Vi samtalar kring bilden och sedan får du ett "Livsstils-recept" med dig hem som hjälper dig att arbeta med obalanserna i kroppen (om du har några). 
Vid uppföljning tas nya bilder och vi kan se om "Livsstilsreceptet" gjort skillnad. 

OBS! Vi använder inte ThermoBuzzer som ett medicinskt redskap. Det är endast ett pedagogiskt, förebyggande övervakningssystem som kan användas för att öka din motivation när det gäller att anpassa livsstilsförändingar.
.

Den här dagen hade jag en huvud-värk som satt på min högra sida av huvudet. Notera hur höger sida (orange färgen) är mycket varmare än min vänstra sida. Kameran mäter temperaturen på huden. Min blåa näsa visar på underfunktion på blod-cirkulationen.

Den här personen har värk i länd-ryggen och upp längsmed hela ryggraden.

Denna bild är en special-bild som vi kan ta som visar överfunktion i tonsiller, sköldkörteln och lymfkörtlar.

Nyfiken? Fyll i nedan så kontaktar jag dig: