Kär i livet är en fristående distributör av Neumi

Scanna med mobil

Två fantastiska produkter med revolutionerande nanoteknik - för bättre upptagning av glutation.


Varför behöver vi glutation? Varför är den så viktig?  Glutation är en av de kraftfullaste antioxidanterna. Med stigande ålder avtar kroppens egna produktion. Glutation finns i varje cell och skyddar bland annat kroppen från inflammation och virusinfektioner. Den hjälper också till att rena kroppen på skadliga gifter och tungmetaller, så som kvicksilver, bly och arsenik.Den balanserar också vårt immunförsvar och motverkar åldrande. Men det har hittills varit svårt att få i sig tillräcklig mängd glutation då den förstörs via vår matsmältning.  Men med hjälp av Neumi's unika nanoteknik, HydraStat, ges kroppen möjlighet till att uppnå maximal absorbtion.
Se gärna filmen nedan.

NutriSwish
* Ökar energin
* Stödjer immunförsvaret
* Stöttar leders funktion
* Ökar fokus och klarhet
* Ökar prestation
* Stödjer återhämtning 

Genom att "swisha" runt två teskedar NutriSwish i munnen i 30 sekunder eller längre, innan du sväljer ned den, så får din kropp tillgång till glutation, vitamin C, L-cysteine, Alfa-liponsyra och gurkmeja. Dessa ingredienser ökar ditt immunförsvar, ökar fokus, ger ökad energi och snabb återhämtning och bättre sömn. Den unika nanotekniken utveklad av Neumi gör att näringsämnena absorberas direkt i kroppen.

Neumi Skin
* Lyfter och formar huden
* Reducerar porernas storlek
* Minskar fina linjer och rynkor
* Jämnar ut hudens struktur
* Skyddar huden från åldrande
* Ökar hudens lyster 

Neumi Skins banbrytande nanoteknologi ger överlägsen absorption för huden som snabbt och effektivt kan tillgodogöra sig ämnena i sprayen. Neumis sprayflaska gör det enkelt att applicera Neumi Skin flera gånger om dagen, du kan t om spraya den ovanpå din makeup. Den innehåller bla glutation, collagen, hyaluronsyra och gurkmeja. 

Mitt resultat efter 1,5 månads användning av Neumi!

 
Bilden till vänster är tagen i mitten av mars i år. Den till höger är tagen 1,5 månad efter, nu i april.
Jag har använt Neumi varje dag, både morgon och kväll. Jag kan både känna och se skillnad i hyn och  jag kan även känna och se skillnaden fysiskt. Det känns som min kropp har slimmat till sig, inte gått ned i vikt men blivit "tightare".
Jag känner mig också mjukare i mina leder. 
Fantastiskt resultat efter bara 1,5 månads användning.