Får Du ihop ditt livspussel?

Stress är ändamålsenligt, kan stimulera till stordåd och kan vara livräddande. Men stress kan också leda till problem om situationen överstiger våra resurser och det inte ges tillfälle till återhämtning.
Genom att träna Mindfulness och Självsnällhet kan du lära dig att lyssna på hur din kropp mår, sätta gränser i tid och se till att du får den återhämtning just Du behöver.

Mindfulness privat coaching:
Jag guidar dig till förändring, i den riktning du önskar. Dock kan ingen annan än du kan göra det inre arbetet åt dig. Om du har bestämt dig så visar jag dig vägen. Nedan kommentar från en av mina klienter beskriver bra hur mitt arbete kan se ut. Alla individer är olika så jag erbjuder olika redskap utifrån vad ditt behov är. 

"Lena har ett smittande leende. En inre visdom. Hon pushar mig framåt. Eller kanske ska jag säga inåt. Hon undrar vad Jag vill. Vart vill jag gå? Ibland är det djupt obekvämt. För hon ser ju mig. Även det jag inte vill se. Och hon bjuder upp till dans. Hon vill att jag ska dansa i Livet. Inte stå bredvid. Så hon pushar mig och frågar obekväma frågor. Frågor som väcker tankar i mig, vad mer är egentligen möjligt. Som en liten knuff framåt åt nåt håll jag inte ens sett innan.
Lenas företag heter Kär i livet.
Vilken underbar inbjudan - att bli kär i livet."
"Stina"

Mindfulness på arbetsplatsen: 
Mindfulnessträning har en mängd positiva effekter i form av minskad stress, större glädje och bättre förmåga att hantera tidspress. När man tränar mindfulness på arbetsplatsen ökar produktiviteten och effektiviteten samtidigt som medarbetarna får ökad fokus och utvecklar sig själva.

Jag erbjuder olika kurser för företag i samarbete med Mindfulnsesscenter som även inkluderar ett webverktyg med övningar till varje medarbetare. Jag erbjuder tillsammans med min kollega specialskrivna kurser i ledarskap, för dig mellan jobb/omställning ( där vi bla haft TRR och TRS som kunder ), vid ohälsa samt i vardagen. 

Jag erbjuder också mindful yoga. Jag kommer även ut till företag och har mindfulness meditationer eller Mindful Yoga på t e x lunchen eller på kick-off eller liknande.

Eller varför inte boka en underbar heldag med mindfulness som delvis är i tystnad? Se nedan bilder från tidigare retreater som vi bl a haft för en kommun/anhörigstöd.

Varsågod, här bjuder jag på en ansiktsmeditation:

Mindful Yoga för stresshantering - privat

Privat session Medvetna, lugna rörelser ihop med andetaget. Vi skapar kontakt med vår kropp för att för en stund, komma ifrån vår ständiga tankeström uppe i huvudet. Ett fantastiskt sätt att lugna kroppen, sträcka ut stela bröstmuskler, axlar, nacke och se var du har spänningar i kroppen. 
Vi börjar med ett samtal om dig och hur din vardag ser ut och därefter gör vi övningar, lugna, varsamma och inkännande rörelser. Vi avslutar med meditation.

Bilder från retreat Skepparholmen

loading...

Bilder från retreat Syninge med en kommun/anhörigstöd

loading...

Lena Olsten ingår i Nätverket av mindfulnessinstruktörer i Mindfulnesscenter AB och är utbildad av Dr Ola Schenström. Ola är läkare sedan 35 år och specialist i allmänmedicin och en av Sveriges ledande experter på mindfulness. Han är utbildad i USA av bland andra professor emeritus Jon Kabat-Zinn som också skrivit förordet till Olas bok Mindfulness i vardagen.
www.mindfulnesscenter.se