Minska upplevd stress och öka fokus hos dina medarbetare

Vill Ni minska stressen på ert företag och få mer medvetna och närvarande medarbetare?

Mindfulnessträning har en mängd positiva effekter i form av minskad stress, större glädje och bättre förmåga att hantera tidspress. När man tränar mindfulness på arbetsplatsen ökar produktiviteten och effektiviteten samtidigt som medarbetarna får ökad fokus och utvecklar sig själva.

Jag erbjuder olika kurser för företag i samarbete med Mindfulnsesscenter som även inkluderar ett webverktyg med övningar till varje medarbetare. Se även www.mindfulnessforalla.se, där jag tillsammans med min partner erbjuder specialskrivna kurser i ledarskap, för dig mellan jobb/omställning, vid ohälsa samt i vardagen. 

Boka en inspirationsföreläsning om mindfulness och stress. Få kunskap om vad mindfulnessträning kan göra för Dig och dina medarbetare. 

Jag erbjuder också mindful yoga. Varje måndag träffar du mig på Actic där jag undervisar i Mindful Yoga. 
Jag kommer även ut till företag och har mindfulness meditationer eller Mindful Yoga på t e x lunchen eller valfri tid. 

Eller varför inte boka en underbar heldag med mindfulness som delvis är i tystnad? Se nedan bilder från tidigare retreater.

 

Mindful Yoga för stresshantering - privat

Privat session Medvetna, lugna rörelser ihop med andetaget. Vi skapar kontakt med vår kropp för att kunna komma ifrån vår ständiga tankeström uppe i huvudet. Ett fantastiskt sätt att lugna kroppen, sträcka ut stela bröstmuskler, axlar, nacke och se var du har spänningar i kroppen. 
Vi börjar vår tid tillsammans med ett samtal om dig och din stress och sedan gör vi andningsövningar, lugna, varsamma och inkännande rörelser. Vi avslutar med meditation.

Bilder från retreat Skepparholmen

loading...

Bilder från retreat Syninge

loading...

Lena Olsten ingår i Nätverket av mindfulnessinstruktörer i Mindfulnesscenter AB och är utbildad av Dr Ola Schenström. Ola är läkare sedan 35 år och specialist i allmänmedicin och en av Sveriges ledande experter på mindfulness. Han är utbildad i USA av bland andra professor emeritus Jon Kabat-Zinn som också skrivit förordet till Olas bok Mindfulness i vardagen.
www.mindfulnesscenter.se