Healy - ett medicinskt redskap som arbetar på cellnivå. En helt unik produkt som hjälpt mig hantera min stress, sömnproblem och återhämtning efter operation mm mm. 

Visste Du att:

*Inre STRESS är relaterat till nästan all ohälsa och sjukdom
* symtomer är feedback från kroppen

Problem, smärtor och symptom är budskap från din kropp att det finns en inre, ofta omedveten stress som skapar obalanser i kroppens olika system.

 

Lyssna på Doktor Chatterjee sätt att se på hälsa utan piller och medicin "Hälsobalans - fyra nycklar till ett bättre liv".  Hör intervjuven på TV4. Klicka på knappen.

Varmt välkommen till Kär i livet!

Jag har arbetat med hälsa i 15 år parallellt med min bokföringsbyrå. Nu ägnar jag hela min arbetstid till att hjälpa människor förbättra sin hälsa genom Livsstilsrecept , Mindfulness och användandet av ThermoBuzzer. 
Lifestyle Prescriptions® Method (översatt till svenska "Livsstilsrecept") är en vetenskapsbaserad genombrottsmetod för att hitta dina specifika stressorer, känslor, övertygelser och livsstilsvanor som påverkar dina specifika symtom. Genom att använda Livsstilsrecepts coaching så kan vi hitta orsaker, känslor och övertygelser för över 1.000 symtom bara genom att ställa några frågor. 

Läs mer under fliken Livsstilsrecept och boka tid för konsultation.


ThermoBuzzer - termografisk kamera som mäter om du har stress eller andra obalanser i kroppen.Livsstilsrecept - med coaching.

Receptet kan bestå av kostråd, motiontips, livsstil, stresstips.
 


MINDFULNESS - minska upplevd stress och öka medvetenheten hos dina medarbetare - mindfulness för företag.